20141215

Det som betyder något, i slutänden

DSCF1421-Redigera

DSCF4423-Redigera

Musikhjälpen skänker ljus i ett mörkt Sverige. Plötsligt känns det som att det finns hopp. Jag lyssnar på Petters röst, lyssnar på det han säger, lyssnar på det som finns mellan raderna i det han säger. Han ger intrycket av att vara en sympatisk människa, en bra människa med ett oerhört stort hjärta. Vi behöver sådana människor nu. Goda människor med stora hjärtan.  

I ett land där skitstövlar och idioter har fått ta över och raljera fritt behövs bra människor, goda människor med stora hjärtan. En motpol mot galenskapen och hatet. 

Vi äter bananpannkakor till kvällsmat, kanske inte den nyttigaste kvällsmaten, men man kan inte vara nyttig alltid. Jag sitter med min familj, eller stora delar av den, min älskade hustru jobbar och jag saknar henne. 

Det är tyst, något som händer sällan i vårt hus. Jag tittar på våra barn. Bra människor, de är goda människor med stora hjärtan. Och det är allt som betyder något. Jag måste komma ihåg att säga det till min älskade hustru. De är goda människor med stora hjärtan. Och det är allt som betyder något.

Så är det, i slutänden. 

Allt annat är teknik. Det går att lösa.

Men jag saknar min älskade hustru en kväll som denna. Känslan av att lyfta blicken från skärmen och se henne sitta på sin plats i soffan. Saknaden av att sträcka ut handen när jag går förbi henne, låta handen glida längs hennes rygg, känna värmen från hennes kropp.

Ibland är det allt som betyder något. 

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: