Runt omkring mig

l1260770-redigera

Vi sitter och lapar kaffe på fiket, Café Kris, 3 spänn för en kopp kaffe och 8 spänn för en macka, schyssta priser, men jag fattar inte varför man envisas med att köra musiken på idiothög nivå. Folk går inte på fik för att lyssna på musik, de går dit för att snacka och träffa vänner. 

September sluter sig omkring oss och med mörkret kommer kylan. "Det blir en kall höst i år” tänker jag och sneglar på Hoj Micke, det lyser om honom och han ser yngre ut än på länge. Han snackar om sin nyutgivna bok, vi lyssnar. Jag har fått ett ex, håller det hårt i handen och bläddrar som hastigast i det efter en stund. En fin bok, jag förstår att han är nöjd och att det lyser om honom.  

Jag knäpper nån bild, personligt dokumentär, eller vad det nu kallas. Det är min berättelse, det som finns runtomkring oss. Familjen, polarna, livet.

 

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: